Model: Anoek Hoogervorst -Merel Hessing Art of Colors

Integenstelling tot de Low Key met Ashley vorige week, ligt ik nu de High Key sessie met Anoek uit. Anoek was een heel fijn model en we hadden een klik. Ik hou niet van modellenblikken (niet lachen) en iedere keer moest ik haar vertellen dat ze bij mij mocht lachen. En dat ging haar prima af, lach want dan ben je op je mooist.

Anoek Staring - Visagiste Merel Hessing Art of Colors

Anoek Staring – Visagiste Merel Hessing Art of Colors

Anoek Staring - Visagiste Merel Hessing Art of Colors

Anoek Staring – Visagiste Merel Hessing Art of Colors

High Key

High key fotografie is een foto met veel licht en met weinig contrast. Deze fototechniek is helder, heeft weinig tot geen schaduwen en leveren positieve, vrolijke en luchtige beelden op. De tegenpool van high key belichting is low keyfotografie, deze vorm van fotografie is donker, geheimzinnig en contrastrijk.